Grouw’64 D4 Kampioen

april 21, 2017 siteadmin

Donderdag 20 april maakt dames 4 zich klaar voor de laatste beslissende wedstrijd van dit volleybal seizoen. De statistieken zijn berekend, fysieke en geestelijke voorbereidingen zijn gedaan dus we gaan ervoor. Met supporters en al reizen we af richting Beetsterzwaag want onze laatste wedstrijd spelen wij tegen de Tijnje.

Het startsein wordt gegeven door de scheids, de koppies staan strak maar wel met een uitermate goede focus. Na eerst even een paar ballen in het spel te komen gaan we los, cadeau krijgen we het niet. Het zijn lange rally’s en we zijn wat te voorzichtig. De coach vraagt een time out aan en na wat bemoedigende woorden pakken we deze set met een overwinning van 25-19. Oke, de eerste punt is binnen nu op voor de 2e set.

We gaan direct goed los en na een goede pass gevolgd door een setup kunnen de aanvallers het afmaken. Uiteindelijk winnen we deze set glansrijk met 25-14, en het feestje kan worden gevierd. We hadden 2 sets nodig om officieel kampioen te worden.

Na dit feestje met elkaar te hebben gedeeld moet natuurlijk de 3e set ook nog gespeeld en gewonnen worden. En dat hebben we gedaan.

Ties en Jannie Visser waren aanwezig van het bestuur, we ontvangen mooie bloemen en het feest kan beginnen. Wij staan het volgende seizoen voor een nieuwe uitdagen en we hebben er zin in, 2e klas!

Op 18 mei gaan we ons kampioenschap nog vieren met onze sponsor Bista Lago!!!!