De sponsoren van Grouw '64

Mouwsponsor van de Dames & Heren teams

Van goedkope verhuisdozen tot luxe verpakkingsmaterialen kunt u in onze webshop vinden. Wij zijn totaalleverancier van verpakkingsmaterialen en bieden alle verpakkingsmaterialen online aan waarbij wij uit voorraad in Groningen leveren. Bestel vandaag uw verpakkingsmateriaal online voor 16:30 en deze worden de volgende dag al bezorgd.

Landbouwmechanisatiebedrijf Th. Zwart

Shirtsponsor van Dames 1
Landbouwmechanisatiebedrijf Th. Zwart is een familie bedrijf dat bestaat sinds 1902. Sinds 1996 zijn wij gevestigd aan Warstienserdyk nr 1 te Wergea en zijn dealer van de volgende merken:

John Deere trekkers, Krone Hooibouwmachines, BSA mestverwerking, Reck mestmixers, Trioliet ruwvoerverwerking, Siloking mengwagens, Redrock, Wifo, Alto hogedrukreinigers.

Rabobank

Shirtsponsor van Dames 2

Een aandeel in regio Heerenveen-Zuidoost Friesland
Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale initiatieven.

Sjoerd Tjepkema Infra & Machineverhuur

Shirtsponsor van Dames 3

Sjoerd Tjepkema Infra & Machineverhuur BV uit Grou is een organisatie met daadkracht en flexibiliteit. We hanteren de hoogste kwaliteitsnormen volgens NEN-ISO 9001 2008 en VCA en werken met ervaren mensen. Ons machinepark bestaat uit geavanceerd en modern materiaal. Het is tevens een organisatie met korte lijnen, zodat we snel kunnen werken met flexibiliteit. Samenwerken met ons betekent kiezen voor kwaliteit en bewezen vakmanschap.

Caribisch restaurant Bista Lago

Shirtsponsor van Dames 4

Het restaurant op de haven (De Woudfennen in Boornzwaag) is omgetoverd tot een professioneel, vrolijk restaurant in Caribische sfeer; het terras is uitgebreid naar 120 zitplaatsen aan het water, in het restaurant is alles vernieuwd en ook uitgebreid naar 75 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten is alles in de vrolijke Caribische sfeer gebracht met mooie kleuren, palmbomen, loungebanken en Caribisch rondhout; een unieke sfeerbeleving!

Leisure & Boats

Shirtsponsor van Dames 5

Leisure & Boats: Quality you deserve!

Beslag, pancakes of the world

Shirtsponsor van Dames 6

Beslag! is een eigenwijs pannenkoekenrestaurant waar je iedere keer aangenaam verrast wordt. Hier worden niet alleen ‘’gewone’’ Hollandse pannenkoeken, maar ook culinaire hoogstandjes en de meest lekkere happen geserveerd. Dus kinderen, neem gerust je ouders mee!
Naast de bekende pannenkoek met stroop, serveert Beslag! veel spannende creaties. Bijvoorbeeld Enjera’s, pannenkoeken uit Oost-Afrika met daar bovenop het lekkerste (stoof)vlees, vis of groenten. Of wat dacht je van Thalipeeth, pannenkoeken uit India met een kruidige topping?

Pikmeerkruiser

Shirtsponsor van Heren 1

De Pikmeerkruiser - een begrip op het water!

In Grou, aan het Pikmeer, worden sinds het begin van de jaren 60 de Pikmeerkuiser gebouwd. Vanaf de eerste boot wordt nog steeds het gehele schip 'onder één dak' gebouwd waarbij de wensen van de klant centraal staan en de communicatielijnen kort zijn.

Een bezoek aan onze werf is dan ook zeer de moeite waard!!

Multimate - Grou

Shirtsponsor van Heren Recreanten

Multimate Grou heeft het uitgebreide assortiment van een grote bouwmarkt, echter met de service en het advies die u van een speciaalzaak mag verwachten.

Multimate is een complete bouwmarkt, die de klant alles kan bieden voor de juiste uitvoering van de klus in en om het huis.

Overige sponsoren

Dierenspeciaalzaak Jan en Japke de Groot
 Hoofdstraat 40
 9001 AM Grou
 Tel: 0566-623140
Dierenspeciaalzaak Jan en Japke de Groot Hoofdstraat 40 9001 AM Grou Tel: 0566-623140
Jumbo_Grou_geel
Hooghiemster
Ecuraat
beter wonen
annelyzenga logo
andringa
Andreanum
twijnstraadminstratie
Tekenburo Wietze Dijkstra
Tamarinde
kapsalon-Studio
Oerthout
midfriesland

Sponsor worden van Grouw '64?

Grouw '64 is altijd op zoek naar sponsoren. Voor informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie.