COVID-19

GEHANTEERDE CORONA-MAATREGELEN IN SPORTHAL DE TWINE, GROU

❖Houd binnen de binnensport accommodatie zo veel mogelijk rechts aan, in bijvoorbeeld de centrale hal, de gangen en andere (gemeenschappelijke) ruimtes.

❖ Reinig je handen met water en zeep of met een desinfectiemiddel voor en na het bezoek.

❖ Tijdens de trainingen en wedstrijden hoeft er geen anderhalve meter afstand bewaard te worden, daarvoor én daarna wel. Dus in de kleedkamer moet wel anderhalve meter afstand bewaard worden. Ook wisselspelers dienen anderhalve meter afstand tot elkaar te houden. Dit geldt niet voor jeugd tot en met 13 jaar.

❖ Kleed je alvast thuis om, om drukte in de kleedkamer te voorkomen.

❖ Er kan gebruik worden gemaakt van de toiletvoorzieningen en de douches, houd bij het douchen ook anderhalve meter afstand.

❖ Bij een vroege wedstrijd (om half 8), niet eerder dan 18.50 uur bij de sporthal aankomen. Voor vroege trainingen geldt: kom niet eerder dan 19.20 uur in de sporthal. Voor late wedstrijden en late trainingen geldt: kom pas in de zaal wanneer het veld vrij is.

❖ Is de vroege wedstrijd afgelopen, ga dan direct naar de kleedkamer, zodat de teams van de late wedstrijd op dat veld aan hun warming-up kunnen beginnen.

❖ Gebruikte materialen worden na gebruik van elke training en wedstrijd schoongemaakt, zoals de ballen, de palen, het net en de ballenkar. De vereniging draagt zorgt voor reinigingsmateriaal; (thuisspelende) teams en trainers moeten zelf de materialen schoonmaken en elkaar hier op te wijzen. Reinigingsdoekjes liggen bij elk veld.

❖ Wat betreft toeschouwers: deze zijn toegestaan. Publiek houdt onderling anderhalve meter afstand en heeft een vaste zitplaats.

❖ In de kantine moet anderhalve meter afstand gehouden worden en heb je een vaste zitplaats. Daarnaast is het verplicht om je te registreren en wordt vooraf een gezondheidscheck gedaan.

❖ Wanneer er bij uitwedstrijden personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten, dragen personen vanaf 13 jaar een mondkapje.

❖ Het Bestuur ziet toe op handhaving, maar eigen verantwoordelijkheid wordt ook verwacht. En voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop en heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen!

We gaan er vanuit dat iedereen zich aan bovenstaande maatregelen houdt en wensen iedereen een fijne, gezonde en sportieve volleybalavond toe!

Bestuur Grouw ‘64