Dames 1 tegen DSVS D2

december 11, 2015 siteadmin

Er gebeurde van alles op donderdag 10-12-2015 in sporthal de Twine.

Op veld 1 is heren 1 een prachtige wedstrijd aan het spelen tegen de nummer 3 Leevoc H3. De stand is 1-1 in sets en Grouw ’64 staat voor in punten als de scheids de handdoek in de ring gooit en van de bok afkomt. Hij is het gezeur zat, meer dan zat. De aanvoerder van Leevoc is blijkbaar te ver gegaan. Voor de scheids een reden om de wedstrijd te staken. Iedereen is verward en vragend: wat nu. De mannen mogen gaan douchen.

Op veld 3 stort een speelster neer en er moet een ice pack aan te pas komen. Op veld 2 is een thriller aan de gang. Dames 2 speelt tegen de nummer 1 SBO D1. Grouw ’64 staat weliswaar met 2-0 achter maar is vast besloten toch een punt te pakken. En ja hoor: ze winnen de set met 31-29.

Oh jee, op veld 4 moet ook al een ice pack komen, nog voor dat de wedstrijd begonnen is.

En dan onze eigen wedstrijd. Dames 1, een team dat op dit moment kan spelen met hulp van andere teams. Vanavond komen Dineke en Miranda van dames 2 ons bijstaan. En dat terwijl ze al een wedstrijd in de benen hebben. Super dames! We spelen tegen DSVS D2. Een team dat in de onderste regionen van de poule verkeerd.

Oppassen dus. We gaan voortvarend van start en het loopt lekker. Tot Astrid het nodig vind op een andere voet neer te komen en als een leeg lopende ballon onder het net neer te zakken. Geen ice pack wel de enkel soepel houden en door 1 van de heren van Leevoc stevig laten intapen. Dat wordt een wissel. Gelukkig hadden we er 1, Miranda mocht aan de bak. We set wordt voorgezet en overtuigend gewonnen met 25-14.

Tweede set gaat verder waar we gebleven waren. Lekker spelen, setstand 25-14.

Tja en dan die 3e set. Oppassen met die concentratie, het blijft lastig om goed gefocust te blijven. En ja hoor, DSVS komt meer in het spel en wij gaan slordiger spelen. Over en weer veel opslagfouten, geen communicatie, mindere passes en uitballen. Maar we houden de kop erbij en winnen toch met 25-22.

Aanstaande maandag hebben we ons traditionele eindejaar toernooi. En daarna gaan we de winterstop in. Hebben we wel nodig. Kunnen alle achillespezen, enkels en andere ongemakken goed genezen en dan beginnen we het nieuwe jaar hopelijk met een compleet, herboren team.

Alvast gezellige dagen!