Jeugd Sponsor Actie Poiesz supermarkten

februari 2, 2016 siteadmin

aktie 2016

Hallo leden Grouw ’64,

Zoals jullie misschien weten, doen wij dit jaar ook weer mee met de Jeugd Sponsor Actie van Poiesz supermarkten. Deze actie loopt 8 weken lang, van 8 februari tot 2 april 2016. Dit jaar hebben we een nieuwe munt met een blauwe rand (de oude munten kunnen daarom niet meer stiekem ingeleverd worden).

Bij elke €10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld) krijgen Poiesz klanten een munt. Maar er zijn meer mogelijkheden om meer munten te krijgen.
– 10 munten bij de wekelijkse super sponsor aanbieding
– 5 munten bij wekelijks 9 speciale sponsor aanbiedingen
– 15 munten bij speciale bakkerijaanbieding die de hele week geldig is
– 1 munt bij aankoop van een sponsorproduct dat niet in de aanbieding is (in totaal zijn er ca. 80 sponsorproducten)
Het inleveren van de munten gaat via de display met kokers bij de uitgang van de supermarkt. Twee keer per week is de tussenstand van de vereniging te zien op de website van Poiesz

Belangrijk om te weten is dat wij als Volleybalvereniging Grouw ’64 op zaterdag 5 maart van 10.00 tot 15.00 uur aanwezig zijn bij supermarkt Poiesz in Grou. Hierbij dienen 2 volwassenen en 2 jeugdleden aanwezig te zijn.
Vanuit de marktkraam buiten promoten wij ons bakker artikel. Dat betekend dat klanten bij ons het sponsorproduct kunnen krijgen en ze het binnen afrekenen. Aan ons de kunst om zoveel mogelijk artikelen te verkopen en er zo voor te zorgen dat de munten in onze koker terechtkomen.

Via facebook is er ook een stemactie. Vraag alle leden van jouw vereniging, ouders, vrienden, buren, opa’s, oma’s, ooms en tantes om te stemmen op Grouw ’64. De 50 verenigingen met de meeste stemmen krijgen 500 punten extra! Zeker de moeite waard!

De actie is vanaf maandag 8 februari te vinden via de facebookpagina van Poiesz.

Voor meer vragen mail: jeugd@grouw64.nl