Leevoc 4 – Heren 1: volle 5 punten binnen

oktober 14, 2016 siteadmin

Afgelopen donderdag, 13 oktober 2016, troffen we een oude bekende in Leeuwarden: de heren van Leevoc 4. Een tegenstander waar we meestal terdege rekening mee moeten houden, omdat ze al jaaaaren volleyballen en in staat zijn alle ballen van de grond te houden.

Aan begin van de eerste set afgesproken te proberen op tempo en gevarieerd te spelen. De tegenstander wilde daar niet echt aan meewerken en vertraagde het spel enorm. Maar dat zou ze niet helpen want op de stand 12-25 haalden we (Alle, Alexander, Peter B., Cor, Feite en Hendrik) het eerste punt binnen.

In de 2e set mochten Cor en Peter B. op de bank plaatsnemen en maakten Peter Z. en Pieter het zestal compleet. Met iets meer tegenstand (vooral ook van de scheidsrechter die erg partijdig floot) wonnen we de 2e set met 17-25.

Met Cor en Peter B. weer in de basis en Hendrik en Peter Z. op de bank maakten we korte metten met onze tegenstander met de setstand 15-25. Nadat onze aanvoerder aan het eind van de derde set aan de scheidsrechter had gevraagd of hij de fouten van de tegenstander ook zou willen affluiten, begonnen we de 4e set met Alle en Cor op de bank. Deze set kende nogal wat slordigheden door minder concentratie, maar uiteindelijk wonnen we simpel met 15-25. Onze eerste 5-punter is binnen!

img_0842 img_0835