De sponsoren van Grouw '64

Mouwsponsor van de Dames & Heren teams

Van goedkope verhuisdozen tot luxe verpakkingsmaterialen kunt u in onze webshop vinden. Wij zijn totaalleverancier van verpakkingsmaterialen en bieden alle verpakkingsmaterialen online aan waarbij wij uit voorraad in Groningen leveren. Bestel vandaag uw verpakkingsmateriaal online voor 16:30 en deze worden de volgende dag al bezorgd.

Landbouwmechanisatiebedrijf Th. Zwart

Shirtsponsor
Landbouwmechanisatiebedrijf Th. Zwart is een familie bedrijf dat bestaat sinds 1902. Sinds 1996 zijn wij gevestigd aan Warstienserdyk nr 1 te Wergea en zijn dealer van de volgende merken:

John Deere trekkers, Krone Hooibouwmachines, BSA mestverwerking, Reck mestmixers, Trioliet ruwvoerverwerking, Siloking mengwagens, Redrock, Wifo, Alto hogedrukreinigers.

Rabobank

Shirtsponsor  

Een aandeel in regio Heerenveen-Zuidoost Friesland
Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale initiatieven.

Palviljoen SALT

Shirtsponsor 

Ontsnap aan de drukte en ontdek deze bijzondere plek net buiten Terherne aan het water, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht over de Saltpoel en in de verte het welbekende Sneekermeer. Salt is Stoer en heeft lef! Je luncht, borrelt en/of dineert in een hippe en relaxte Ambiance. Salt heeft Liefde voor het vak, is gastvrij en is Toegankelijk voor jong en oud.

Alphatrots - Omdat het om mensen gaat

Shirtsponsor 

Alphatrots is al jaren landelijk actief op het gebied van het leveren van huishoudelijke hulp. Bij ons staan zowel de hulp als de cliënt centraal en dat is uniek. We vinden het belangrijk dat het geld bedoeld voor de zorg ook daadwerkelijk aan zorg wordt besteed. Daarom houden wij de kosten laag en krijgen de hulpen eindelijk eens de waardering die ze verdienen.

Sikkema Verpakking, dé specialist in verpakkingen

Shirtsponsor

Op het gebied van shop-supply voor de detailhandel is Sikkema Verpakking toonaangevend voor Noord Nederland. Onder het motto: "WIJ VERKOPEN ALLES WAT U NIET VERKOOPT" is Sikkema Verpakking leverancier voor alle artikelen in de detailhandel die ondersteunend zijn bij uw verkopen. Meer dan honderd verschillende dessins luxe inpakpapier, plastic en papieren draagtassen, fourniturenzakjes, prijskaartjes, labels, prijstangen elastiekjes, kassarollen, pinrollen, noem maar op!

RegioBank Grou

Shirtsponsor 

Al ruim 100 jaar de persoonlijke bank bij u in de buurt. Waar u zelf kiest hoe u uw geldzaken regelt.
RegioBank. De buurtzame bank. Vanuit onze persoonlijke benadering brengen wij bij Van Campen, Dijkstra en Eelsingh voor bedrijven, ondernemers en particuliere relaties in Grou de financiën en risico’s in kaart. Daarnaast heeft u bij ons de zekerheid dat het goed geregeld is én blijft.

UNIS group

Shirtsponsor 

UNIS Group is gericht op het bevorderen van de continuïteit van industriële productieprocessen. Zo zorgen we er sinds onze start in 1984 voor dat onze klanten zo lang mogelijk gebruik kunnen maken van bestaande systemen. We richten ons op kostenbesparing en de continuïteit van uw huidige productieprocessen, het voorkomen van storingen en het verlengen van de levensduur van bestaande elektronische modules.

Sponsor worden van Grouw '64?

Grouw '64 is altijd op zoek naar sponsoren. Voor informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie.