De sponsoren van Grouw '64

Mouwsponsor van de Dames & Heren teams

Van goedkope verhuisdozen tot luxe verpakkingsmaterialen kunt u in onze webshop vinden. Wij zijn totaalleverancier van verpakkingsmaterialen en bieden alle verpakkingsmaterialen online aan waarbij wij uit voorraad in Groningen leveren. Bestel vandaag uw verpakkingsmateriaal online voor 16:30 en deze worden de volgende dag al bezorgd.

Landbouwmechanisatiebedrijf Th. Zwart

Shirtsponsor
Landbouwmechanisatiebedrijf Th. Zwart is een familie bedrijf dat bestaat sinds 1902. Sinds 1996 zijn wij gevestigd aan Warstienserdyk nr 1 te Wergea en zijn dealer van de volgende merken:

John Deere trekkers, Krone Hooibouwmachines, BSA mestverwerking, Reck mestmixers, Trioliet ruwvoerverwerking, Siloking mengwagens, Redrock, Wifo, Alto hogedrukreinigers.

Rabobank

Shirtsponsor  

Een aandeel in regio Heerenveen-Zuidoost Friesland
Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale initiatieven.

Sjoerd Tjepkema Infra & Machineverhuur

Shirtsponsor 

Sjoerd Tjepkema Infra & Machineverhuur BV uit Grou is een organisatie met daadkracht en flexibiliteit. We hanteren de hoogste kwaliteitsnormen volgens NEN-ISO 9001 2008 en VCA en werken met ervaren mensen. Ons machinepark bestaat uit geavanceerd en modern materiaal. Het is tevens een organisatie met korte lijnen, zodat we snel kunnen werken met flexibiliteit. Samenwerken met ons betekent kiezen voor kwaliteit en bewezen vakmanschap.

Alphatrots - Omdat het om mensen gaat

Shirtsponsor 

Alphatrots is al jaren landelijk actief op het gebied van het leveren van huishoudelijke hulp. Bij ons staan zowel de hulp als de cliënt centraal en dat is uniek. We vinden het belangrijk dat het geld bedoeld voor de zorg ook daadwerkelijk aan zorg wordt besteed. Daarom houden wij de kosten laag en krijgen de hulpen eindelijk eens de waardering die ze verdienen.

Sikkema Verpakking, dé specialist in verpakkingen

Shirtsponsor

Op het gebied van shop-supply voor de detailhandel is Sikkema Verpakking toonaangevend voor Noord Nederland. Onder het motto: "WIJ VERKOPEN ALLES WAT U NIET VERKOOPT" is Sikkema Verpakking leverancier voor alle artikelen in de detailhandel die ondersteunend zijn bij uw verkopen. Meer dan honderd verschillende dessins luxe inpakpapier, plastic en papieren draagtassen, fourniturenzakjes, prijskaartjes, labels, prijstangen elastiekjes, kassarollen, pinrollen, noem maar op!

Beslag, pancakes of the world

Shirtsponsor 

Beslag! is een eigenwijs pannenkoekenrestaurant waar je iedere keer aangenaam verrast wordt. Hier worden niet alleen ‘’gewone’’ Hollandse pannenkoeken, maar ook culinaire hoogstandjes en de meest lekkere happen geserveerd. Dus kinderen, neem gerust je ouders mee!
Naast de bekende pannenkoek met stroop, serveert Beslag! veel spannende creaties. Bijvoorbeeld Enjera’s, pannenkoeken uit Oost-Afrika met daar bovenop het lekkerste (stoof)vlees, vis of groenten. Of wat dacht je van Thalipeeth, pannenkoeken uit India met een kruidige topping?

Pikmeerkruiser

Shirtsponsor 

De Pikmeerkruiser - een begrip op het water!

In Grou, aan het Pikmeer, worden sinds het begin van de jaren 60 de Pikmeerkuiser gebouwd. Vanaf de eerste boot wordt nog steeds het gehele schip 'onder één dak' gebouwd waarbij de wensen van de klant centraal staan en de communicatielijnen kort zijn.

Een bezoek aan onze werf is dan ook zeer de moeite waard!!

Overige sponsoren

Dierenspeciaalzaak Jan en Japke de Groot
 Hoofdstraat 40
 9001 AM Grou
 Tel: 0566-623140
Dierenspeciaalzaak Jan en Japke de Groot Hoofdstraat 40 9001 AM Grou Tel: 0566-623140
Jumbo_Grou_geel
Andreanum
twijnstraadminstratie
Tamarinde
annelyzenga logo
kapsalon-Studio
Zandberg

Sponsor worden van Grouw '64?

Grouw '64 is altijd op zoek naar sponsoren. Voor informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie.