Week van de scheidsrechter

september 17, 2015 siteadmin

Week vd Scheids 2015De “Week van de Scheidsrechter!” komt er weer aan. Van zaterdag 3 t/m zondag 11 oktober 2015 vindt deze week vanuit het actieplan Veilig sportklimaat plaats en de Nevobo ondersteunt dit van harte.

Als volleybalscheidsrechter is het goed niet op te vallen, juist dan heb je een prima wedstrijd gefloten. Dit staat haaks op hoe je als sporter een wedstrijd speelt. Een speler trekt door mooie en spectaculaire acties juist die positieve aandacht. En terecht! Dat maakt de volleybalsport zo mooi en daarvoor gaan we iedere week de hal in.

Maar geen mooie acties zonder die onopvallende, niet te verwarren met onbelangrijke, persoon op de bok. De persoon die geen aandacht wil tijdens een wedstrijd, maar het wel verdient vóór en ná de wedstrijd.

De “Week van de Scheidsrechter!” is een mooie gelegenheid om je scheidsrechters een keer extra erkenning te geven. Zo’n blijk van waardering, hoe klein of groot, geeft energie voor weer een fantastisch volleybalseizoen. Maak er een mooi seizoen van, met elkaar! Join!

#scheidsbedankt
Heb je al nagedacht over hoe jouw team de scheidsrechters bedankt? Doen! Voor je het weet is het 3 oktober. Een erehaag, een lied, een kopje koffie of cadeautje, alles wordt gewaardeerd. Laat jouw actie zien via Twitter en Facebook met #scheidsbedankt.

Jij verdient een compliment!
Naast alle spontane acties vanuit de teams, ontvangen de verenigingen deze week een set van 8 complimentenkaarten vanuit de Nevobo. Er is altijd een passend compliment uit deze set te vinden, die na afloop van de wedstrijd door het team aan de scheidsrechter overhandigd worden. Aan iedere scheidsrechter, op ieder niveau, is een compliment te geven! Denk bijv. ook aan CMV en recreanten.

Verdient jouw scheidsrechter een groter podium? Deel je leuke momenten, foto’s met complimentenkaarten of filmpjes via Twitter @volleyscheids met #scheidsbedankt. Wij delen jullie berichten en zetten zo jouw scheidsrechter in the picture op onze sociale kanalen.