Zaalwacht

Zaalwacht

 

De teams van Grouw '64 verzorgen gezamenlijk de zaalwacht. De scheidsrechterscommissie deelt per speelavond een team in dat vroege zaalwacht heeft en een team dat late zaalwacht heeft.

 

Zaalwacht (vroeg)

Als zaalwacht heb je de taak om de beide tussennetten op te hangen. Heb je als team vroege zaalwacht, zorg dan dat je om 19.00 uur (alvast omgekleed) in de hal aanwezig bent, zodat de wedstrijden om 19.30 uur kunnen beginnen.

 

Zaalwacht (laat)

Wanneer je als team laat zaalwacht hebt, is het jullie taak om de beide tussennetten weer op te ruimen en de zaal weer leeg en opgeruimd achter te laten.

 

Thuisspelend team (vroege wedstrijd

Het team moet er voor zorgen dat de scheidsrechtersstoel, de teltafel, het telbord, de stoel voor de teller en de banken naast de velden neer worden gezet (de banken mogen niet in het 3-metergebied gezet worden). Ook moet het net (wanneer dit nog niet gedaan is door de jeugd) en antennes op worden gehangen en het net moet op hoogte worden gehangen.

 

Thuisspelend team (late wedstrijd)

Het team moet er voor zorgen dat de scheidsrechtersstoel, de teltafel, het telbord, de stoel voor de teller en het net met de antennes worden opgeruimd.